miércoles, 10 de junio de 2009

Angkor

Arriba un dels moments mes esperats del viatge, arribem als Temples d'Angkor, i un al veure aquestes construccions creades fa mil anys per l'esser huma es per quedar sense paraules!!!!

Els cambotjans dels S.IX al S.XIII es van tornar bojos, i cada rei intentava construir mes temples i mes grans que el seu predecessor... el que pot fer l'enveja, eh? Pero aquestes ansies de superar-se ens ha deixat a les generacions futures un espectacle immillorbale, un centenar de temples escampats entre la selva i on et pots sentir com L'Indiana Jones, i al mig de tots els temples hi ha Angkor Wat, l'edifici religios mes gran de tot el mon!!!!!
Per poder explorar amb tranquilitat decidim comprar l'entrada de tres dies... no pas barata 40 Dolars, i plantegem una ruta cronologica per comencar pels origens amb els primers temples, i aixi anar augmentant tan en el temps com amb tamany i espectacularitat, acabant amb temples d'Ankor Wat o l'impressionant Ta Prhom o el Ta som els quals et recorden a mogli "el noi de la selva" Amb uns abres impressionants que enguleixen poc a poc els temples creant un espactacle entre creacio humana i naturalesa immillorables.

Pero be, ja esta be de tan, avorrir al personal qui vulgui historia que se la miri a la Wikipedia o un reportatge del National Geografic, -molt aconsellable, segur que difruteu- nosaltres aqui us deixem les fotos d'algun dels temples que vam visitar.





No hay comentarios:

Publicar un comentario