lunes, 8 de junio de 2009

Saigon

Saigon, arribem a la capital de Sud de Vietnam... Qui diria que aquesta ciutat va ser completament destruida fa nomes 3 decades!!! veient la gent, les avingudes i els edificis que te aquesta... Quin poder de regeneracio, si algo tenen els vietnamites es aixo, resistencia!!!!!!!!

La nostra primera visita a la ciutat es el museu de les restes de la guerra, tot hi que li podriem dir el museu dels horrors!!!!! Quina carniceria van fer els americans.





Rambo, que vienen los Charlis!!!!!!!!

Els vietnamites expliquen les agressions en tres etapes claus: La primera on els americans els atacaven amb metralletes; una segona on utilitzaven armes de destruccio massiva com bombes que explotaven a dintre terra, llensa flames per destruir els boscos i mils de bombes a diari... i en l'ultima etapa nomes us direm que es quedaven sense paraules. I es que no entenien com es que havien utilitzat armes quimiques contra un poble que gairebe no tenia armes i nomes lluitaven per la independencia del seu pais, ja que ells mai van atacar als EUA.

Per sort saigon es molt mes i vam poder fer un descans tornant a visitar temples, intentant oblidar les imatges de la guerra.


Pero com que no n'haviem tingut prou vam anar a veure els tunels de Cu Chi. Aqui es on van comencar a fer els 250Km de galeries subterranies que anaven des de Saigon fins a la frontera amb Cambotja. Tambe vam poder veure les trampes que utilitzaven els vietnamites contra els americans pel mig de la selva. Molta sang va haver-hi.






Un cop acabades totes les visites referents a l'historia ens quedava disfrutar i vam decidir quedar-nos 2 dies mes a Saigon per poder veure el barca envoltats de catalans, i ja us ho podeu imaginar, realment va valdre la pena...
Visca el BARCA!!!!!!!!!!!!!




1 comentario:

  1. mes o menys ho vau celebrar com aki... jaja en jacint kina gracia jeje... aki totom estava igual jajaja

    ResponderEliminar