miércoles, 6 de mayo de 2009

Bahia de Halong

Som a VIETNAM!
I hem pensat aprofitar el bon temps, i anar a passar 2 dies i una nit amb vaixell a la BAHIA DE HALONG!
Encara que no caldria presentacio per aquests paissatges que segur els heu vist en mil pelis, ja sigui amb la romatica Indoxina o amb les de la gran guerra amb els EUA.
I ja ho veieu.... tot i estar ple de vaixells, es meravellos, aixo ha l'agost a d'estar a petar. Pero per sort ara els vaixells anaven buits i en el nostre nomes erem 5 persones, hi havia mes gent de tripulacio que no viatgers.

A la Bahia hi ha 3.000 illes, i com que les onades no poden entrar-hi les aigues son tranquiles i de color turquesa, no haviem vist mai unes aigues d'aquest color, que es deuen a la poca profunditat. Hi vam estar passejant amb el vaixell durant tot el mati del primer dia.




A la tarda vam anar una bona estona a explorar els raconets amb el kayak, i com vam riure...

Anava davant i em vaig girar per veure que feia i mireu com remava.... estirat!!! Si es que remava...
(que cabrona, estas tu que no remaba, si fos per ella no ens haguesim mogut de lloc!!!!!)


I abans de sopar, la posta de sol... ohhhhhhhh!

El segon dia, vam a profitar a descansar i disfrutar del que ens envoltava. Diuen que es un dels paissatges mes macos de Vietnam, de moment no ho podem afirmar, pero ens ha agradat moltissim.


2 comentarios:

  1. Teniu pensat veure els tunels que feien servir els vietcoms??? si es pot entrar ha de ser la ostia. Els freaks tenien kilometres i kilometres.
    Apa doncs a disfrutar!!
    pd: En rastajazz sense fumar?? a veure quan dura

    ResponderEliminar