sábado, 2 de mayo de 2009

Zhaoxing


Juntament amb 4 valencians que coneixem a Guilin i porten la mateixa ruta, anem mes a l'interior de Xina. Cap a ZHAOXING.

Aquest poble es el mes gran del pais dels Dong, una etnia cultural xina, que construeixen les cases i viuen igual que fa centenars d'anys enrere, tot i que cada vegada ho adapten mes pels guiris.


El poble envoltat de rius i arrossals, val molt la pena visitar-lo tot i haver trigat 10 hores en arribar-hi des de Guilin, a traves decarreteres gairebe inexistents, i ponts que donaven poca confianca, ja que el conductor ens va fer baixar del bus per creuar-ne un.

A Zhaoxing ens hi vam quedar tres dies, i vam poder visitrar algun altre poble del voltant, fent una una petita caminada, ens han comentat que aquesta regio es de les mes rurals de Xina.




Aquesta estructura es la casa del tambor, el mes destacat i curios del poble, i n'hi havia uns quants. Els utilitzen com a lloc de reunio, per fer cerimonies... com si fos un casal social. Realment eren unes estructures curioses que cridaven l'atencio.


Una altra cosa destacada i curiosa i que vam veure al poble, va ser el mercat on venen tot tipus de menjars. I nomes per confirmar el mite us ensenyem que es real.
(Fotos no aptes per gent sensible)

3 comentarios: